Makaron zapiekany z warzywami i mozzarellą

29.10.2015

Składniki na 4 porcje:150 g makaronu świderki1 łyżka oleju1 łyżka masła1 cebula2 ząbki czosnku1 mała cukinia (ok. 250g)1 czerwona paprykapuszka pomidorówkilka sztuk pomidorków koktajlowychkulka mozzarellisól, pieprz1/2 łyżeczki suszonego oreganodo dekoracji świeży tymianek
Makaron ugotować krócej niż al dente. Odcedzić. Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oliwy, zeszklić cebulę, dodać czosnek.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close