Zupa jarzynowa z fasolą i makaronem

29.10.2015

Składniki:2 marchewki1 pietruszka1 brokuł1 szklanka fasoli3 pomidoryporząbek czosnku2 łyżki oleju rzepakowegoulubiony makaron ( u mnie kolanka )sól i pieprzestragonliść laurowyziele angielskieFasolę namocz na noc.
Makaron ugotuj al dente.Marchewkę i pietruszkę obierz o pokrój w plasterki. Pokrój pora. W garnku rozgrzej olej,dodaj marchewkę,pietruszkę i pora. Duś razem przez ok. 5

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close