Paluchy Wiedźminy

30.10.2015

Wielkimi krokami zbliża się Halloween.
Pomimo, że nie jestem zwolenniczką tego święta to podążając za trendami kulinarnymi trzeba było upiec sławetne ciasteczka Paluchy Wiedźminy.
Bardzo kruche i efektowne!
Smacznego!

Paluchy Wiedźminy
Składniki:250 g miękkiego masła,3/4 szklanki cukru pudru,opakowanie cukru waniliowego,jajko,2 i 2/3 szklanki mąki pszennej,szczypta soli,migdały,przecier pomidorowy.
Wykonanie:Migdały obieramy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close