Szynka po bawarsku

31.10.2015

Soczysta
i krucha szynka duszona w piwie z dodatkiem marchwi, selera i
pietruszki to klasyczna bawarska propozycja obiadowa. Doskonała w
towarzystwie placków ziemniaczanych.

Składniki:

500
szynki
3 marchewki
1/2 selera korzeniowego
duża
pietruszka
por (biała i zielona część)
2 cebule
2
ząbki czosnku
300ml piwa jasnego
2 łyżki smalcu
sól,
pieprz, majeranek, tymianek

Sposób

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close