Aloo baigan tarkari,curry z ziemniaków i bakłażana

04.11.2015

Składniki:1 bakłażan3 ziemniaki2 cebule3 ząbki czosnku1 gałązka kolendry1 łyżka mielonej kolendry1 łyżeczka kurkumy1/2 łyżeczki kuminu1/2 łyżeczki ostrej papryki5 łyżek oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego1-2 łyżeczki soli1 szklanka gorącej wodyBakłażana i ziemniaki pokrój w kostkę. Każde przełóż do osobnej miseczki.
Warzywa posyp solą,kurkumą i wymieszaj. Odstaw na ok. 10

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close