Roladki z mintaja z szpiankowo-ryżowym nadzieniem

Bardzo zdrowe rybne roladki z szpinakowo-ryżowym nadzieniem z mini marchewkami. Całości smaku dodaje śmietanowy sos.

6 płatów mintajaPrzyprawa do ryb200 g mrożonego szpinaku2 ząbki czosnku1 łyżka masła0,5 łyżeczki czosnku granulowanego100 g ryżu100 g mini marchewek0,5 szklanki bulionu2 łyżeczki mąki pszennej2 łyżki śmietany 18%0,5 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close