Cytrusowo- rozmarynowa pierś z kurczaka

06.11.2015

Bardzo lubię mięsno-owocowe połączenia, sprawiają, że standardowy obiad nabiera innego smaku, staje się bardziej wykwintny i wyjątkowy.Przyda nam się trochę pięknych kolorów, gdy za oknem szaro 😉
Składniki( dla 2 osób):połówka piersi z kurczakasól, pieprz, rozmaryn, czosnek granulowany2 łyżki soku z cytryny2 łyżki cukru1-2 łyżki miodu2 pomarańczePierś z kurczaka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close