Krokiety z mięsem i kapustą

To kolejna, sprawdzona świąteczna propozycja. Krokiety z kiszoną kapustą, papryką i mięsem idealne do czerwonego barszczu i do bożonarodzeniowego menu. Tym razem gotuje Mama Agnieszka.

2 h
ok. 18 szt.

Składniki:

farsz

kapusta kiszony (litrowy słoik)
mięso gotowane z rosołu ok 0,5 kg
2 czerwone papryki
4 większe cebule
sól, pieprz

naleśniki

0,5 l mleka
1 szklanka wody
2-3 jajka
mąka
sól,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close