Babeczki na drugie śniadanie Andiego

09.11.2015

2 jajka,
180 g mąki orkiszowej,
50 g ksylitolu,
1/2 łyżeczki sody oczyszczonej,
50 g masła,
1 śmietana eko,
25 g mąki migdałowej,
sok z 1/2 cytryny,
100 g pistacji,

Masło rozpuszczamy i studzimy
Jajka ubijamy na puch
Dodajemy mąki, ksylitol, sodę, rozpuszczone masło, śmietanę sok z cytryny i pistacje
Wszystko dokładnie mieszamy
Pieczemy w 190 stopniach C przez ok 25-30 minut

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close