BABKA POMARAŃCZOWO – KAKAOWA

Składniki:
4 jajka 3 / 4 szklanki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 250 g margaryny1 szklanka mąki pszennej3 / 4 szklanki mąki ziemniaczanej1 łyżka proszku do pieczenia skórka z 1 pomarańczy lub 1/2 olejka pomarańczowego 1 – 2 łyżek kakaoPrzygotowanie:Mąkę z proszkiem do pieczenia przesiewamy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close