Krem Z Dyni Z Tuńczykiem I Pistacjami

10.11.2015

Składniki

1l rosołu

1 dynia Hokkaido

5-10dag startego sera żółtego

1/2 szklanki mleka

1 ząbek czosnku

1 łyżeczka kminku

sól, pieprz

chilli

1 puszka tuńczyka

garść pistcji

Etapy przygotowania

Dynię pokroić w grubą kostkę. Dodać do garnka z rosołem i gotować do miękkości. Zblendować na gładką masę.
Dodać mleko, ser, kminek i przeciśnięty przez praskę czosnek. Przyprawić solą, pieprzem i papryką chilli.
Wyłożyć na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close