Krokiety z kapustą i pieczarkami

11.11.2015

Krokiety z kapustą i pieczarkami Składniki:
Ciasto naleśnikowe:2 szkl. mąki2 szkl. wody2 jajka1 łyżka oleju

Farsz: 0,5kg kapusty kiszonej0,5 kg pieczarek2 małe cebulesól, pieprz, majeranek
Dodatkowo:1 jajko bułka tartaolej

Sposób wykonania:Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe mieszamy i odstawiamy na około 30 min. W międzyczasie robimy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close