Spaghetti z sosem pomidorowym z chilli (bezglutenowe)

12.11.2015

Dzisiaj przepis na danie trochę po włosku, dzięki użyciu makaronu bezglutenowego danie staje się bezglutenowe i oczywiście jest przepyszne, serdecznie polecam 🙂
* * *
Składniki (proporcje dla 4-5 osób):250 g bezglutenowego makaronu typu spaghetti1 cebula1 łyżka masła2 małe strączki papryczki chilli2-3 ząbki czosnku1 puszka pomidorów1 puszeczka przecieru pomidorowego1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close