Daktyle w boczku nadziewane serem / Cheesy bacon-wrapped dates

13.11.2015

Dzięki uprzejmości

Scroll down for recipe in English

Daktyle w boczku nadziewane serem

(12 sztuk)

Składniki:

12 suszonych daktyli, z usuniętymi pestkami50 g ulubionego sera żółtego, pokrojonego na 12 kawałków6 plasterków boczku, przekrojonych wzdłuż na pół

Przygotowanie:

Włącz piekarnik i ustaw go na 220 oC, wyłóż blaszkę papierem do pieczenia.Rozkrój każdego daktyla

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close