Ryba w cieście majonezowo-cytrynowym

13.11.2015

Jeśli znudziła wam się ryba smażona w panierce z bułki tartej, polecam wypróbowanie tego ciasta do panierowania.

Składniki:

0,5 kg filetów rybnych
2 jajka
2 łyżki mąki kukurydzianej
2 łyżki mąki pszennej
łyżka majonezu
2 łyżki mleka
sok i skórka otarta z połówki cytryny
sól, pieprz
olej do smażenia

Przygotowanie
Filety rybne posypujemy solą i pieprzem. Do miseczki wbijamy jajka,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close