Gulasz Wieprzowy z Grzybami i Kaszą Gryczaną

Skład:

1kg szynki (polecam – klik klik)

50g suszonych grzybów

2 większe cebule

4 liście laurowe

5 ziarenek ziela angielskiego

1 płaska łyżeczka ostrej papryki

1 łyżeczka przyprawy do wieprzowiny „Skworcu”

sól, pieprz

3 łyżki mąki + ok.150ml wody

olej

Dodatkowo:

Kasza gryczana

sól

Przygotowanie:

Mięso myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i usuwamy błony, ew. tłuszcz.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close