Grillowane steki na desce cedrowej z rozmarynem i miodem

Dodaj niesamowitego zapachu dymu cedrowego do swojego steka. A smak jego podkreśl lekką nutą słodkości i przypraw.

Składniki:

dla steka:

4 ulubione steki
4 deski cedrowe (moczone w wodzie przez 4 godziny)
sól koszerna
świeżo zmielony czarny pieprz

do marynaty:

½ szklanki oliwy z oliwek
4-5 gałązek świeżego rozmarynu (drobno posiekane)
½ łyżki płatków czerwonej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close