KRUCHE CIASTECZKA MIGDAŁOWO – CYNAMONOWE

Składniki:
100 g mielonych migdałów (mączka migdałowa)200 g mąki pszennej60 – 70 g cukru pudru180 g margarynyszczypta soli1 – 2 łyżeczki cynamonu 2 łyżki cukru migdałowegoDodatkowo:
cukier puder Przygotowanie:
Mąkę migdałową i pszenną wraz z cukrem pudrem przesiać. Dodać cukier migdałowy i szczyptę soli. Wymieszać. Do sypkich produktów dodać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close