Limonkowo-cytrynowe ciacho z maślanką i makiem

15.11.2015

Składniki:
szklanka maślanki2 limonki2 cytryny3/4 szklanki cukru200 g margaryny1,5 szklanki mąki pszennej2 łyżeczki proszku do pieczenia i sody32 g cukru wanilinowego2 jajka3 łyżki maku suchegoszczypta solicukier puder

Przygotowanie:
Mąkę należy przesiać i połączyć z pozostałymi suchymi składnikami. Cytrusy dokładnie umyć. Zetrzeć ich skórki do miski z mąką

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close