Piersi paprykowe

16.11.2015

Piersi
z kurczaka są nudne? Wcale
nie!
Można
je przygotować na 1000 sposobów i za każdym razem smakują inaczej.
Polecam wersję paprykową
z aromatycznym tymiankiem!

Pysza obiad bez wydziwiani i skomplikowanych manewrów gotowy w 25 minut 😉

Składniki:

Dwie
duże piersi z kurczaka

2
strąki czerwonej
papryki

Duża
cebula

Sól,
pieprz, słodka papryka

Olej
do smażenia

Świeży

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close