Spaghetti z brukselką i boczkiem

16.11.2015

Spaghetti z klopsikami? Nie… Spaghetti z brukselką i boczkiem!

Składniki:

400 g makaronu spaghetti500 g świeżej brukselki4 plasterki wędzonego boczku1 ząbek czosnku1 łyżeczka masła1 łyżki bułki tartejnatka pietruszki, posiekanasól i pieprzBrukselki obierz z wierzchniej warstwy liści i odkrój zdrewniałą końcówkę. Przekrój na pół.
Zagotuj osoloną wodę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close