Szarlotka na mące żytniej z czekoladowym piankowym puddingiem

16.11.2015

Składniki:
na mała/średnia blaszkę

ciasto:

1,5 szklanki mąki żytniej3/4 kostki masła 82% (gdzie masło ma 250 g)pół szklanki cukru pudru16 g cukru waniliowegoszczypta cynamonu2 żółtka
jabłka:

Jabłka około 1-2 kgłyżeczka-łyżka cynamonu- do smaku2 łyżki brązowego cukru
czekoladowy piankowy pudding:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close