Gołąbki gotowane na parze z sosem pieczarkowym

20.11.2015

Aromatyczne gołąbki z duża ilością suszonych ziół , delikatniejsze dzięki gotowaniu na parze.Podane z sosem pieczarkowym na bazie jogurtu naturalnego smakują wybornie.

Składniki:
Gołąbki:
1 średniej wielości główka białej kapusty
0,5 kg. mielonej łopatki wieprzowej
200 g. białego ryżu
2 cebule
1 jajko
1 łyżka suszonej bazylii
1 łyżka suszonego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close