Brzoskwiniowo-kokosowa pychotka bez pieczenia

22.11.2015

Pyszne ciasto z masą budyniową na herbatnikach.

Składniki:

ok 300 g herbatników
puszka brzoskwiń
150 g wiórek kokosowych
2 łyżki masła
łyżka cukru

Masa budyniowa:

1 l mleka
2 budynie waniliowe lub śmietankowe
2 łyżki mąki pszennej
łyżka mąki ziemniaczanej
pół szklanki cukru
200 g masła
sok z jednej cytryny

Przygotowanie
W 2/3 szklanki mleka rozpuszczamy budynie, mąkę ziemniaczaną i pszenną. Resztę mleka zagotowujemy z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close