Dyniowy „sernik”

23.11.2015

Ciasto:
70 g gorzkiej czekolady 70%70 g margaryny 1 żółtko100 g mielonych orzechów włoskich
Masa serowa:2 jogurty greckie (800 g)6 jajekopakowanie cukru wanilinowego (duże 32 g)1,5 szklanki purée z dyni2 opakowania budyniu śmietankowego/waniliowego2 łyżeczki proszku do pieczenia3 łyżki kaszy mannyszczypta soli
Polewa toffi:cukier masłośmietana kremówkacynamon mielony

Przygotowanie:
Potrzebna

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close