Potrawka Pieczarkowa ze Szpinakiem

Skład:

1 kg pieczarek

250g mrożonego szpinaku (użyłam takiego – klik klik)

2 większe cebule

4 ząbki czosnku

garść startego żółtego sera

200g śmietany 18%

sól, pieprz

100g masła

Przygotowanie:

Pieczarki obieramy i kroimy w grubsze słupki.

Szpinak odmrażamy.

Cebulę kroimy w grubszą kostkę.

Czosnek przeciskamy przez praskę.

Do głębokiego garnka (najlepiej z ceramicznym dnem) wrzucamy masło

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close