Zapiekany gulasz z serowymi ziemniakami

26.11.2015

Gulasz:
400 g mięsa wieprzowego lub wołowego,1 cebula,1 czerwona papryka,1 zielona papryka,1 żółta papryka,2 pomidory,2 ząbki czosnku,1/2 szklanki czerwonego wina,1 szklanka bulionu,1 łyżeczka mąki ziemniaczanej (opcjonalnie),1 łyżeczka papryki słodkiej,1 łyżeczka papryki ostrej,1/2 łyżeczki cynamonu,1 i 1/2 łyżeczki czosnku,1/2 łyżeczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close