Morszczuk z limonką i natką pietruszki gotowany na parze z warzywami

29.11.2015

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Delikatna soczysta ryba z limonką oraz bogatą w witaminę „C” natką pietruszki. Gotowana na parze z warzywami stanowi pełen wartościowych witamin posiłek dla dzieci jak i dorosłych.

Składniki:
3 mrożone filety z miruny
3 łyżki posiekanej natki pietruszki
6 plastrów limonki
pieprz cytrynowy
8 ziemniaków

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close