chrupiące, domowe krokiety kapuściano-pieczarkowe: Airfryer hd9240/30

Składniki:

mąka pszenna 30 dag, mąka kukurydziana 10 dag, jajka 2 sztuki „M”, sól 1/2 łyżeczki, cukier 1 łyżka, mleko 400 ml, woda 400 ml, olej rzepakowy 2 łyżki

PANIERKA: olej rzepakowy 4 łyżki, tarta bułka 8-10 dag

FARSZ: kapusta kiszona 30 dag, cebula 2 średnie, pieczarki 30 dag, olej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close