Pierogi z wołowiną i boczkiem

02.12.2015

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Najlepsze pierogi z mięsem jakie do tej pory udało mi się przygotować. Pachnące natką pietruszki oraz czosnkiem niedźwiedzim.

Składniki:
( z podanych proporcji wychodzi ok.70 pierogów)
Ciasto:
700g. mąki pszennej + do podsypania
4 łyżki śmietany 18%
1 jajko
szczypta soli
1 szklanka ciepłej wody
Farsz:
500g.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close