Pomarańczowe koperty z marmoladą

02.12.2015

Ciasteczka wymyśliłam sobotniego , nudnego wieczora.Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego efektu.Ciasto przypomina pół francuskie a w smaku podobne do popularnych delicji.Marmolada truskawkowa idealnie współgra smakowo z pomarańczą która jest mocno wyczuwalna.Ciasteczka zachowują świeżość na długo.

Składniki:
400g. mąki pszennej
150g. masła 82%
skórka otarta z 1 pomarańczy
sok wyciśnięty z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close