Uszka z grzybami i orzechami włoskimi

02.12.2015

Przepyszne mięciutko ciasto, wyrazisty farsz i chrupiące orzechy. Uszka marzenie!Polecam w zestawieniu z
Składniki:
Na ciasto:4 szklanki mąki pszennejSzklanka wodyDwa jajka M¼ łyżeczki soliNa nadzienie:500g pieczarekDuża cebulaMasło klarowane do podsmażeniaGarść łuskanych orzechów włoskichSól, pieprz
Sposób przygotowania:
Farsz: Pieczarki myjemy i ścieramy na tarce o bardzo drobnym oczkach

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close