Schabowe pieczone z marchewką i serem

06.12.2015

Składniki:5 kotletów2 cebule4 marchewki20-30 dag żółtego serasól i pieprz1 łyżeczka słodkiej papryki1-2 łyżeczki ziół prowansalskich3 łyżki majonezuPiekarnik nastaw na 190 C.
Marchewkę i cebulę obierz. Marchewkę pokrój w plasterki,cebulę w piórka.Na dno naczynia żaroodpornego wyłóż marchewkę,na marchewkę cebulę. Warzywa posyp słodką papryką i ziołami.Kotlety delikatnie rozbij i oprósz solą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close