Czatnej z jabłek

09.12.2015

Składniki:2 kg jabłek1 l octu z białego wina500 g cukru trzcinowego1 łyżka mielonego imbiru2 łyżki słodkiej papryki1 łyżka gorczycy5 goździkówlaska cynamonu5 ziaren pieprzu3 ząbki czosnkuJabłka obierz i pokrój w kostkę. Przełóż do garnka,dodaj ocet,cukier i gotuj do momentu,gdy jabłka będą miękkie.
Czosnek obierz i dodaj do gotujących się jabłek.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close