Ogórkowo-kalafiorowa z mięsną wkładką

Bardzo syta i bogata wersja zupy ogórkowej. Smaku i wyrazistości zupie nadają przesmażone warzywa. Polecam na rodzinny obiad.

350 g szynki wieprzowejPrzyprawa do wieprzowiny4 marchewki1 por (biała część)1/3 korzenia selera2 korzenie pietruszki5 dużych ziemniaków200 g różyczek kalafiora250 g przecieru ogórkowegoKilka ziarnek ziela angielskiego3 liście laurowe1 kostka rosołowaPieprzSólOlej do smażenia200

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close