Ryż z jajkiem i warzywami

11.12.2015

Przepis na szybki, bezmięsny obiad czyli ryż smażony z jajkiem i warzywami.

Składniki:

torebka ryżu
por
4 jajka
papryka czerwona
ok 200 g mrożonki marchewka z groszkiem
sól, pieprz

Przygotowanie
Ryż gotujemy na sypko w osolonej wodzie. Por kroimy w półplasterki, podsmażamy na oliwie. Dodajemy paprykę pokrojoną w paski i marchewkę z groszkiem. Podlewamy 1/3 szklanki wody.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close