*223* Wczoraj burak, dziś cukinia

12.12.2015

Miałam pewne obawy co do placuszków, ale niepotrzebnie. Może wyglądem nie zachwycają, ale smakiem nadrabiają wszystko!
cukiniowo-gruszkowe placuszki ryżowe

Na lody zawsze jest czas.
dyniowo-batatowe lody bananowe z cynamonem i grantem
Przepis:-gruszka-1/2 cukinia-ok 50g mąki ryżowej-1-2 łyżki siemienia lnianego-łyżka syropu klonowego-cynamon, imbir, gałka muszkatołowa

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close