Barszcz biały

12.12.2015

Pyszny, bardzo sycący, kwaskowaty biały barszcz na bazie dymionego boczku, białej kiełbasy i zakwasu na żurek 🙂 Zapraszam do przygotowań!

Składniki na bulion:200 g dymionego boczku1 cebula2 ząbki czosnkupęczek włoszczyzny3 liście laurowe3 ziarna ziela angielskiego

Składniki na barszcz biały:przygotowany bulion*
500 g ziemniaków1 łyżka oleju1 duża cebula400 g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close