Polędwiczka w paście oliwkowej i cieście francuskim

12.12.2015

Soczyste polędwiczki, otulone chrupiącym ciastem francuskim i wyrazistą pastą z czarnych oliwek. Świetna propozycja na niedzielny obiad czy rodzinne przyjecie.

SKŁADNIKI:polędwica wieprzowa 450gsól, czarny pieprz, tymianekmasło klarowane do smażenia200g czarnych oliwek2 łyżki oliwy z oliwek½ szklanki orzechów włoskich3 łyżki startego parmezanupłat ciasta francuskiegojajkoczarnuszka
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:Polędwicę myjemy, oczyszczamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close