Halibut w szpinaku i pieczarkach

14.12.2015

1 kg halibuta,
1 łyżka podlaskiej przyprawy do bigosu,
sok z 1/2 cytryny,

opakowanie mrożonego szpinaku (lub świeży szpinak 0,5 kg)
1/2 cytryny
pieprz i sól do smaku

0,5 kg pieczarek,
1/2 białej części pora,
1 pęczek koperku,
olej kokosowy do smażenia,

Łososia oprószamy przyprawami, skrapiamy sokiem z cytryny i pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C, przez ok.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close