Schab w warzywach

16.12.2015

Najpopularniejszy schab, to schab w panierce.My proponujemy kruchy i soczysty schab w warzywach.
Składniki:
-ok. 1 kg schabu bez kości-2 marchewki-1 duża cebula-duży strąk czerwonej papryki-kawałek pora-ząbek czosnku-10 suszonych pomidorów-garść niesolonych orzeszków ziemnych-przyprawa do mięs-przyprawa warzywna-pieprz-czosnek niedźwiedzi-olej-1/3 szklanki wody

Schab

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close