Świąteczny barszcz z kiszonymi i pieczonymi burakami

16.12.2015

Świąteczny barszcz z buraków nie musi być czerwony 🙂 Wystarczy, że Porcje: 4Czas przygotowania: 1 godz. 40 minut
Składniki:7 buraków odmiany Chioggia,600-800 ml kwasu buraczanego z buraków Chioggia lub ocet jabłkowy do smaku,1 pęczek włoszczyzny,garść suszonych grzybów shitake,1 ząbek czosnku,1/2 papryczki chili bez

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close