Zupa meksykańska

17.12.2015

Moja wersja zupy meksykańskiej na kiełbasie z dwoma rodzajami fasoli. Szybka i smaczna, a do tego gęsta i sycąca.

Składniki:

puszka fasoli czerwonej
puszka fasoli białej
puszka pomidorów
szklanka bulionu
2 pętka kiełbasy
cebula
papryka czerwona
papryka wędzona, czosnek niedźwiedzi, chili w proszku, pieprz ziołowy, pieprz czary, sól

Przygotowanie
Cebulę i kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Podsmażone

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close