Babeczki z kaszy jaglanej!

18.12.2015

Kokosowe babeczki z kaszy jaglanej z czekoladowymi kamyczkami i pestkami granatu

KOKOSOWO-BUDYNIOWE BABECZKI JAGLANE/przepis własny/
180 g ugotowanej kaszy jaglanej (pół woreczka)łyżka mąki kokosowejłyżka mąki pszennejłyżka budyniu śmietankowego Delectajajkoaromat migdałowyłyżeczka syropu klonowegoszczypta soliszczypta proszku do pieczenia Delectałyżeczka oleju kokosowego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close