Barszcz czerwony z uszkami

21.12.2015

Składniki:Barszcz:2 kg buraków200 g marchewki1/2 kg jabłek4 ząbki czosnku4 ziarna ziela angielskiego4 liście laurowe100 g suszonych śliwek4 l wody10 g majeranku2 ziarna pieprzu50 ml octu balsamicznegosólpieprz białyDo wody wrzuć liście laurowe,pieprz czarny,ziele angielskie. Dodaj śliwki,obrane i pokrojone na mniejsze kawałki jabłka,pokrojoną marchewkę,obrane i pokrojone buraki oraz ząbki czosnku.
Dopraw

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close