ŚLEDZIE PO KASZUBSKU WG MAGDY GESSLER

Nadrabiam zaległości,więc kolejny pyszny przepis na śledzika…tym razem w pysznej słodko – kwaśnej marynacie.Takie śledzie z powodzeniem możemy przechowywać w lodówce ok 3 tygodni.Przepis lekko zmodyfikowałam
Składniki:
1/2 kg filetów śledziowych2 łyżki cukru1/4 szklanki oleju3 łyżki octu3 -4 średnie cebuleok 200 g koncentratu pomidorowego5 ziela angielskiego3 liście lauroweWymoczone filety

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close