Karkówka Peklowana i Pieczona

Skład:

2 kg karkówki bez kości klik klik

Do Peklowania:

¾ szklanki cukru

6 łyżek soli

4 łyżeczki soli peklowej

Dodatkowo:

6 łyżek czosnku niedźwiedziego

opakowanie (22g) papryki wędzonej słodkiej

trochę oleju

nić kuchenna kilo

folia aluminiowa

folia spożywcza

Przygotowanie:

Karkówkę dokładnie myjemy, oczyszczamy z błon itp. Osuszamy starannie ręcznikiem kuchennym.

Mięso obsypujemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close