Piernik ze śliwkami i marcepanem

23.12.2015

Składniki na blaszkę 21x31cm:z przepisu z bloga Moje wypieki2 jajka1 szklanka drobnego cukru do wypiekówniepełna szklanka płynnego miodu120 g masła, roztopionego, ostudzonego2,5 szklanki mąki pszennej1/4 szklanki kakao2 łyżeczki sody oczyszczonej1 szklanka maślankiszczypta soli2 łyżki przyprawy do piernika
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Mąkę, kakao, sodę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close