Szybkie paszteciki z kapustą i pieczarkami

23.12.2015

Przepis na proste i szybkie paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do barszczu.

Składniki (ok 20 pasztecików):

2 płaty ciasta francuskiego
200 g pieczarek
200 g kapusty kiszonej
mała cebula
sól, pieprz
2 listki laurowe, 3 kulki ziela angielskiego

Przygotowanie
Kapustę płuczemy, zalewamy wodą, dodajemy liście laurowe, ziele angielskie i sól. Gotujemy do miękkości, odcedzamy i studzimy. Cebulę kroimy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close