Sałatka z ciecierzycą

28.12.2015

Składniki(na 1 porcję)
– garść rukoli (ok. 20g),- ½ papryki (ok. 75g),- 3 pomidory daktylowe (ok. 60g),- 3 korniszony (ok. 60g),- 3 łyżki ciecierzycy konserwowej lub gotowanej (ok. 45g),- łyżka oliwy z oliwek (ok. 10g),- zioła prowansalskie.

Sposób przygotowania
1. Rukolę układamy na talerzu.2. Kroimy paprykę w kostkę.3. Przekrawamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close